Pautan
1.P&P dan Amali
2.Aktiviti Pelajar
3.Soalan Latihan
4.Resepi
5.Tips Dan Petua
Saturday, June 27, 2009
Sukatan Suhu Ketuhar
Fahrenheit(F) ->Celsius(C) ->Suhu
224-150 ->10-120 ->Sangat sejuk
275-300 ->140-150 ->Sejuk
325-350 ->160-180 ->Sederhana
375-400 ->190-200 ->Sederhana panas
425-450 ->220-230 ->Panas
475-500 ->240-260 ->Sangat panas
No comments:
Post a Comment
Newer Post
Older Post
Home
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
SERAMBI D' CAFE
Guru Pentaksir
Intro
Katering & Penyajian
Merupakan matapelajaran vokasional (MPV) yang diajar di sekolah menengah akademik harian. Ia melibatkan P&P dan amali yang mengandungi 34 kompetensi yang perlu dijalani oleh pelajar... Nak tau lagi? Selak-selak lah blog ini ye...
View my complete profile
Demi Masa
Followers
Do you like my blog? VOTE for me...
Blog Archive
▼
2009
(13)
►
July
(1)
▼
June
(12)
Pemilihan telur
Badge 08-09
Badge 06-07
Badge 07-08
Pai tee
Sukatan Suhu Ketuhar
Panduan pemilihan acuan dan loyang
Tips of the day - biskut
Sup Kuey Teow
Kek bantat
Kek Coklat Moist
WELCOME
My favourite blogs
http://www.dessertchef.blogsot.com
No comments:
Post a Comment